INSA Trainingen

INSA-METHODE TRAININGEN

Versterk jouw non-verbale intelligentie

Voor wie al een training heeft gevolgd zijn er ook Oefenmiddagen om de analysevaardigheid bij te houden en/of een intensieve Bootcamp om jouw effectiviteit in communicatie met anderen verder te verdiepen.

Daarnaast is er een masterclass training ‘Effectieve Regievoering’ voor professionals die resultaten moeten bereiken met externe of interne partijen en dit naar een hoger, strategisch en professioneel niveau willen brengen

Wil je de INSA Methode volledig beheersen en licentiehouder worden?

Ga dan naar de link Master Non-verbale Strategie Analyse voor meer informatie

ZIE DE ANDER – ZIE JEZELF

Met deze compacte en intensieve introductietraining word jij je bewust van wat anderen laten zien en hoe jij bij anderen kunt overkomen. Je krijgt tips om de communicatie soepel te laten verlopen.

DOOR-ZIEN EN TREFZEKER HANDELEN

Als een professional krijg je inzicht in onbewuste non-verbale communicatie en de psychologische betekenis en invloed daarvan in interacties. Je leert doelgericht in te spelen op het gedrag en behoeften van jouw gesprekspartners. In drie dagen kun je anders en meer objectief naar anderen kijken, jouw eigen non-verbale invloed herkennen en daarnaar handelen. Met betere resultaten als gevolg. Je leert anticiperen en sturen op interactie, ook tussen anderen door middel van gespreksregie en interventies. Bijvoorbeeld in teamwork, besluitvormingsprocessen of conflicten. Middels online Oefenmiddagen kun je jouw analysevaardigheid aanscherpen en op peil houden.

ZELFINZICHT EN PERSOONLIJKE INVLOED

Je leert wat jouw bijdrage is in interactie met anderen door een deskundige analyse van jouw non-verbale impact. Je werkt aan jouw persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden door intensieve training aan de hand van rollenspellen met zeer ervaren acteurs. Middels Bootcamp dagen kun je jouw persoonlijke effectiviteit verdiepen en onderhouden.

EFFECTIEVE REGIEVOERING

Een masterclass training voor wie in een zakelijke omgeving regelmatig tegenstellingen met of tussen mensen/partijen wil overbruggen. Bijvoorbeeld in onderhandelingen of besluitvormingsprocessen. Als jij dit nu doet op basis van gezond verstand en ervaring biedt deze training de mogelijkheid jouw vaardigheid te versterken naar een meer professioneel en strategisch niveau.

MASTER NON-VERBALE STRATEGIE ANALYSE

Met de Master Non-verbale Strategie Analyse wordt u licentiehouder van de INSA-Methode worden. U kunt zelfstandig in de markt trainingen geven, team analyses maken en andere adviesdiensten leveren met de INSA-Methode en het INSA-keurmerk.

 

Wat moet u daarvoor doen?

Daartoe doorloopt u onder meer de trainingen: ‘Door-zien en trefzeker handelen’ en ‘Zelfinzicht en persoonlijke invloed’. Middels het schrijven van een paper wordt uw theoretische kennis getoetst en met een examen wordt uw analysevaardigheid getest