2020 het jaar van veranderingen?

We gaan verhuizen!

Sinds augustus 2016 houdt INSA kantoor in de Ntoren aan de Schorpioenstraat. De locatie beviel ons goed, met een mooi eigen kantoor en met de mogelijkheid om trainingen te verzorgen. Door de veranderingen van de afgelopen twee jaar merken wij dat het tijd is voor een nieuwe maar vooral inspirerende omgeving. Het centrum van Rotterdam leek ons dan ook het meest geschikt.

Vanaf 1 mei 2020 betreden wij dan ook ons nieuwe Regus kantoor aan de Weena 200 te Rotterdam. Deze plek geeft ons de mogelijkheid om te groeien zodra dit gewenst is en wij vinden het belangrijk om onze gasten, trainersdeelnemers en andere klanten optimaal te kunnen ontvangen. De trainingen zullen ook bij Regus  op het Weena plaats gaan vinden en voor grotere groepen kunnen wij uitwijken naar de Regus locatie in het Groot Handels Gebouw.

Beide locaties zijn ideaal te bereiken met het openbaar vervoer (beiden liggen naast het Centraal Station). En ook is er voldoende mogelijkheid om in de omgeving (betaald)  te parkeren.

Het INSA team kijkt er naar uit om iedereen op de nieuwe locatie te verwelkomen.

Afscheid nemen van Karin Vijfvinkel

De verhuizing betekent helaas ook dat INSA afscheid moet nemen van Karin. Zij was onze steun en toeverlaat als gastvrouw tijdens trainingen en ook mochten onze klanten facturen via Karin ontvangen. Met onze verhuizing krijgen wij voldoende faciliteiten voor onze trainingen en ook zal Laura Ilgen steeds meer van de backoffice voor haar rekening nemen.

INSA bedankt Karin voor al haar goede zorgen en voor het opvangen van onze training deelnemers!

INSA krijgt een “Raad van Advies”.

Wij vinden het belangrijk om continu te kunnen reflecteren over de inhoud van zijn werk, het wetenschappelijk onderzoek en over de missie en visie van het bedrijf. De Raad van Advies zal uit drie professionals bestaan, ieder met een andere achtergrond. Twee van hen hebben inmiddels toegezegd en wij hopen een derde binnenkort te kunnen vragen. Zodra de raad voltallig is zullen wij daarover berichten.

En dit is nog maar het begin…..

Houd vooral de website en social media in de gaten. Wij kijken uit naar een mooi jaar!